Monday, July 19, 2010

Vemma Builder


Vemma™ ialah syarikat sebenar yang memasarkan produk “Mangosteen Plus; Jus manggis ” dan syarikat inilah yang akan membayar bonus kepada anda.

Vemmabuilder adalah anak syarikat kepada VeMMA Anak syarikat ini telah mencipta satu sistem autoresponder yang hebat. Business yang sebenar disini adalah VeMMA. Tujuan Vemmabuilder diwujudkan adalah untuk memudahkan ahli-ahli Vemma untuk mencari dan follow-up prospek serata dunia. Sistem ini akan menukar prospek daripada pelawat kepada consumer / pembeli. Maknanya disini Vemmabuilder berfungsi sebagai “virtual office” untuk ahli-ahli di Vemma.

Bayaran untuk servis laman web ini adalah USD19.95 setiap bulan. Tetapi jangan risau, jika anda dapat menaja sendiri minimum seramai 5 orang ahli berbayar pada bulan tersebut, bayaran caj untuk bulan seterusnya dianggap PERCUMA. Bayaran USD19.95 untuk melakukan business global seperti ini sangatlah murah. Lebih kurang sama jika anda hendak menggunakan servis seperti autoresponder GetResponse yang mana digunakan oleh ahli-ahli di business yang lain. Tetapi disitu memerlukan anda untuk mencipta email follow-up anda secara sendiri.

Jika tiada Vemma™, maka tiadalah VemmaBuilder™. VemmaBuilder™ pula ialah suatu revolusi, suatu sistem penjanaan networking secara ONLINE di Internet yang membantu anda membina jaringan.Tanpa VemmaBuilder™, anda akan lakukan bisnes secara old-fashion. Anda mungkin masih membuat presentation di kedai mamak atau di house party, di rumah mereka yang anda tidak kenali, membuat panggilan telefon secara rambang, menulis email ataupun surat secara tidak sistematik dan yang pasti anda mungkin membazirkan masa menemui prospek yang tidak genuine lantas membantutkan cita-cita menjana impian anda.

1. Third party company dari USA yang mencipta software auto responder.
2. Fungsi: Follow up pelanggan melalui emel dan menukar dari visitor kepada consumer / pembeli.
3. Kepakaran mereka dlm IT system…mencipta satu revolusi baru mencari downline.

Dapatkan secara rasmi sistem VemmaBuilder™ anda sekarang ! Upgrade status anda dengan membuat bayaran usd19.95 dan mulakan siri “bekerja dari rumah”.


(Vemma online busines terhebat, kepada yang berminat daftar percuma untuk dapatkan maklumat dan info lanjut tentang busines ini. http://www.niaga2020.net/ija)

No comments:

Post a Comment